Preponderantly Melting Ward - I Liked The Vinavera So Much, I Bought The Company!

Spännande jobb

Det finns så många jobb som verkar så spännande och som skulle vara kul att få prova på, det är ju lite svårt eftersom man inte har all utbildning men det skulle vara kul att få gå med och se hur det fungerar. Det vore spännande att prova på att vara jurist i stockholm för en vecka och sen att prova på hur det är att vara busschaufför eller läkare. Ja att få prova på lite olika typer av jobb som man kanske inte vet så mycket om och se hur det är att vara läkare för en vecka eller så.

Bra för att vet hur andra har det

Ja det är nog ett bra sätt att kunna förstå andra bättre och att se hur dom har det. Samtidigt som man kan få lite extra erfarenhet och se om det är något som man skulle kunna prova på eller börja plugga till för att sen kunna jobba med det.
Ja det är så bra när man får praktisera och se hur något är så att man får en bättre känsla för hur något fungerar och att det fungerar på ett bra sätt som gör att man kan ha det så bra som möjligt på jobbet och att det kännas kul.
Ja det är bra och något som man kan göra genom att vara med och se hur ett jobb är i praktiken och inte bara hur det är i ens drömmar där man kanske gör det bättre än vad det egentligen är och så  vidare. Komma ihåg att man i skolan fick prova på olika jobb och att det var väldigt givande och något som gjorde att det kändes lite kul att veta hur det är att jobba med ett visst yrek. Så det är bra att göra om man är lite velig och inte vet.